Quantcast

La transformació radical de 'Machu Pichu' d'Aída

'Aída' és una d'aquelles sèries que guardarem amb afecte en la memòria col·lectiva de la televisió. A part de la protagonista, interpretada per Carmen Machi, nombrosos personatges inoblidables han passat pels carrers d'Esperanza Sud: Luisma, Fidel, Chema, Maurici … i un cambrer anomenat 'Machu Pichu' que ens va captivar amb la seva simpatia i la seva paciència amb l'amo del Bar Reynolds.

Oscar Reyes és l'actor que es fica a la pell d'aquest personatge del qual no vam tornar a saber després del final de la sèrie de Telecinco fa ara ja dos anys. I mare meva quin cambiazo ha pegat. Res a veure l'atleta addicte al gimnàs que hem vist amb el grassonet feliç de mitjana cabellera a què ens tenia acostumats.

L'actor ha penjat diverses fotos en el seu perfil d'Instagram on demostra que després del seu pas per la sèrie va decidir apuntar-se a un gimnàs on ha de tirar-se hores i hores a jutjar per l'aspecte fitness amb el qual ha sorprès als seus fans.

¿Sorpresos?