Quantcast

El nuvi que va caure des d'un hotel de Gijón podria ser somnàmbul

La mort de Ferran Villayandre Pérez, madrileny de 34 anys, que va morir aquest diumenge en precipitar-des de la cinquena planta de l'hotel Begoña de Gijón, segueix embolicada de misteri, encara que el seu germà va declarar a la policia que patia "episodis de somnambulisme" .

Fernando es trobava a Gijón amb els seus amics celebrant el seu propi comiat de solter, de manera que els que el coneixen descarten un suïcidi. Els seus amics i familiars coincideixen a dir que era un noi feliç, que anava a casar-se, que acabava de canviar de feina i que l'esperava tota una vida per davant.

El jove havia estat celebrant a la nit la seva comiat de solter a la ciutat al costat d'un grup d'amics entre els quals es trobava el seu germà, qui es troba hospitalitzat per un atac d'ansietat després de produir-se la fatal notícia. Havia estat ell qui s'havia encarregat d'organitzar la festa reunint a tots els amics.

El succés es va produir al voltant de les 08.10 hores d'aquest diumenge. Testimonis que es trobaven esmorzant a la cafeteria que hi ha just a sota expliquen com un fort cop els va aixecar de la cadira i poc després van veure el cos inert del jove estès a terra. A poca distància, el seu telèfon mòbil. No va sobreviure al brutal impacte contra la vorera.

Segons informa El Comerç, Fernando dormia sol en una de les habitacions i tenia tancada l'habitació amb el passador. Havia arribat vestit amb una disfressa medieval i una perruca. Poc abans havia publicat al seu mur de Facebook una foto des d'una sidreria en la qual posava "A Gijón millors, moltes gràcies".

Agents de la Brigada de Policia Científica van inspeccionar l'habitació en la qual s'allotjava el jove però no van trobar indicis de cap tipus.