Quantcast

Es declara caníbal després d'arrencar una orella a la seva víctima i guardar-la "per després"

Garth Anderton, de 24 anys ha estat empresonat per mossegar l'orella a un desconegut i més vantar-se'n: "Difícil de mastegar. Ric, ric" , va dir amb desimboltura a la policia. Com va passar? Euan Turner, la víctima, es trobava de camí a casa després de passar la festa de Cap d'Any amb el seu germà i altres amics. Va ser llavors quan va ser assaltat per Anderton, qui li va donar una puntada de peu per enderrocar-lo i es va abalançar sobre ell, agafant el seu cap i mossegant-li a l'orella .

Quan arribo la policia al lloc, tal com recull Mirror, el jove, que va afirmar que Turner s'havia rigut d'ell, li va dir als agents: "l'he arrencat l'orella d'una mossegada i me l'he menjat. Sóc un caníbal ". Si en principi els agents no donaven crèdit, després del preceptiu escorcoll van descobrir que realment s'havia guardat l'orella a la butxaca, davant el que Anderton va tornar a replicar: "Era difícil de mastegar. L'estava guardant per a més tard" < /em>.

Hay afegir que en la seva detenció, Anderson, va oferir un nom fals als agents: Richard Trenton. Per què? Va utilitzar el nom del famós assassí en sèrie americà conegut com 'El Vampir de Sagrament '.

Després de reconèixer les seves obsessions delirants i que en el passat es va beure la seva pròpia sang, el Tribunal d'Exeter, capital del comtat de Devon, l'ha condemnat a sis anys de presó amb possibilitat d'extensió a cinc .