Quantcast

TVE cancel·la 'Cuéntame' per la polèmica amb Ana Duato i Imanol Arias

TVE ha pres la decisió de cancel·lar ' Cuéntame ' després de tot l'escàndol pels problemes fiscals dels seus protagonistes, Ana Duato i Imanol Arias , i de la seva productora, Ganga Producciones SL ., que té els comptes embargades des que se'ls relacionés a tots amb una trama de societats opaques creades a través d'un despatx d'advocats, anomenat Nummaria, amb les que evitarien pagar impostos a Espanya i treure beneficis.

Quinze anys després de la seva estrena, la pública només emetrà els dos capítols que queden de temporada i no la renovarà, posant fi així a la sèrie més longeva de la televisió, segons el diari ' El Confidencial '. Asseguren que és "insostenible" després que els actors estiguin sota la lupa del jutge i el nom d'Arias també aparegui en els Papers de Panamà .

La renovació de la sèrie s'havia mantingut en l'aire durant els últims mesos per la seva caiguda en audiència, encara que en aquestes últimes setmanes havia pujat considerablement, de manera que les investigacions del jutge Ismael Moreno han estat la gota que ha fet vessar el got.

Es posa fi a una sèrie amb més de 300 capítols i 15 anys en antena. Encara no hi ha res oficial, però tot sembla apuntar al fet que, finalment, ' Cuéntame ' no ens arribarà en el temps.