Quantcast

El nen que intenta ensinistrar el seu gos amb vídeos de Youtube

La tendra imatge d'un nen i la seva gos cadell està donant la volta al món gràcies a les xarxes socials. El seu protagonista es diu Lincoln i és un petit nord-americà a qui li van detectar una forta al·lèrgia al pol·len, pel que no pot sortir pràcticament res de casa a la primavera.

Els seus pares, per alegrar-, van decidir regalar-li un cadell de San Bernardo perquè li fes companyia i el noi va estar encantat amb el gos des del primer moment. Tant, que va voler ensinistrar i ensenyar-li trucs, però una d'una forma molt peculiar.

Al jove se li va acudir que posant-li al gos vídeos tutorials de Youtube sobre com ensenyar als animals anava a ser una gran idea. A la foto sembla fins i tot que el cadell està atent i és que és una autèntica tendresa.