Quantcast

Yola Berrocal ensenya el cul al moment menys pensat a 'Supervivientes'

Yola Berrocal no està gaudint com li agradaria de la seva estada a l'illa de ' Supervivents '. És una de les concursants que més enemics està fent, sobretot des que Suso la insultés cridant "tonta" i "poc intel·ligent" , ia sobre ara ha protagonitzat un dels moments més vergonyosos dels que es recorden fins ara.

Mentre realitzava una de les proves per aconseguir menjar o qualsevol cosa que els ajudi a continuar en el concurs, a Yola li va jugar una molt mala passada la seva biquini , deixant veure gran part de les seves parts íntimes, en concret, tot el seu darrere.

En un descuit, la part de baix del biquini es va quedar enganxada i se li va baixar accidentalment mostrant a tota Espanya el seu cul. No és la primera vegada que Berrocal està en dificultats, ja que en el seu salt al començar ' Supervivents ', va haver de posar-se diversos sostenidors perquè no se li sortissin els seus grans pits .