Quantcast

Demanar una pizza cada dia li salva la vida

Hi ha una història que explica que tots els dies Antonio era l'únic treballador de la fàbrica que saludava al vigilant de seguretat. Per això, una nit que ningú es va dirigir a ell, el vigilant va començar a sospitar i va revisar tot l'edifici a la recerca d'Antonio. S'havia quedat tancat i les seves salutacions cada dia li van salvar la vida. Una cosa així li ha passat a un home de 48 anys de Oregon al qual la rutina ha fet que torni a néixer.

El seu nom és Kirk Alexander i, des de fa set anys, demana una pizza cada dia per sopar a un conegut restaurant que està a prop de casa seva. Però una nit els empleats es van adonar que portaven un total d'onze dies sense rebre comandes de l'home ni trucades d'ell.

De seguida van començar a sospitar i, com ja sabien que tenia una salut delicada, li van cridar per comprovar que estava bé, però ningú els va despenjar el telèfon. Un dels repartidors van acudir a casa i van veure que, tot i que la llum i la televisió estaven encesos, ningú obria la porta. Ràpidament van trucar a la policia i se'l van trobar a terra inconscient, però amb vida. Demanar una pizza cada dia el va salvar per sempre.