Quantcast

Kit Harington va fer un spoiler sobre Jon Snow a un policia per lliurar-se d'una multa

Kit Harington ha passat mesos assegurant no poder explicar res sobre el futur de Jon Snow a Joc de Trons , fins ara. Durant una entrevista al programa The Tonight Show , presentat per Jimmy Fallon, l'actor ha confessat que sí hi havia algú que sabia del futur del seu personatge.

Entre rialles, Harington va assegurar que tornant de casa dels seus pares un cotxe de policia el va aturar per anar "massa ràpid" . La patrulla el va obligar a aturar el seu vehicle i van tenir la clàssica conversa de "sap vostè a la velocitat que anava".

L'agent li va donar dues opcions: < em> "Miri, hi ha dues formes per fer això: vostè pot seguir-me a l'estació de policia o em pot dir si viurà a la temporada que . I de la seva resposta dependrà que el porti o no a comissaria ".

l'actor no s'ho va pensar dues vegades i va aclarir ràpid la seva situació: " el vaig mirar i vaig dir 'estic viu la temporada que' i l'agent va respondre 'segueixi el seu camí, Lord Comandant' ". I així va ser com Harington va aconseguir lliurar d'una multa de trànsit .