Quantcast

Un radar de trànsit 'enxampa' a un periquito amb excés de velocitat

Sembla que els radars de les carreteres alemanyes són extremadament sensibles. Durant el dijous, la Policia de Pirmasens, un poble de 42.000 habitants a la frontera amb França, ha publicat una foto al seu compte de Twitter en què es veu com 'cazaron'a un periquito a 43 quilòmetres per hora, quan la via està limitada a 30 km / h .

en un primer moment, els agents no comprenien per què el radar havia saltat quan en la imatge no s'aprecia cap vehicle, de manera que aviat van caure en el compte que l'ocellet havia estat el culpable.

Tal com queda demostrat amb aquesta fotografia, el periquito ha comès una infracció, però per sort, no pot ser multat.

# Zweibrücken . #Papagei RAST heute morgen im Tiefflug mit 43 km / h an # Radarwagen Vorbei und Lost #Blitzer aus. pic.twitter.com/3Fhg54bVbe

Polizei Pirmasens (@PD_PS) 12 maig 2016