Quantcast

Fórmula 1: Max Verstappen guanya el GP d'Espanya i fa història

Max Verstappen ha fet història als seus 18 anys en aconseguir el seu primer triomf en la Fórmula 1, al GP d'Espanya, convertint-se en el pilot més jove a aconseguir-ho.

l'holandès partia de la quarta posició a la graella de sortida, però un avançament impossible de Lewis Hamilton que s'ha portat al seu company d'escuderia Nico Rosberg per davant, va plantejar una carrera més atractiva per a la resta de pilots.

Després del desastre de Mercedes, Daniel Ricciardo va passar al liderat, dominant durant la primera part, però el seu equip el va obligar a fer tres parades, per la qual cosa es va quedar sense el triomf i sense estar al podi.

en aquest moment va aparèixer Verstappen, que va passar a liderar la carrera i la seva tranquil·litat li va permetre romandre així fins al final. Kimi Raikkonen va ser segon. La tercera plaça la va ocupar Vettel .

Amb la seva victòria, Verstappen s'ha convertit en el pilot més jove a guanyar un GP .

"Em sento increïble, no ho puc creure. Ha estat una cursa genial. He de donar-li les gràcies a l'equip per donar-me un acte tan bo. La veritat, mai vaig pensar que la meva primera cursa fos així ", va dir emocionat Verstappen.