Quantcast

Pedro Sánchez presenta al seu 'Govern del canvi' inspirant-se en el Barça

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha presentat aquest diumenge a Barcelona als components del seu "govern del canvi" , un conjunt de dones i homes amb experiència i saba nova amb el qual pretén donar solidesa al seu projecte electoral.

Durant la presentació, Sánchez ha volgut comparar el seu equip amb el del Barça , que en la tarda de dissabte es va convertir en campió de la Lliga, a l'assegurar que "el PSOE guanya quan és el PSOE" , parafrasejant així a l'entrenador blaugrana Luis Enrique.

Sánchez ha assegurat que està en condicions de vèncer en les pròximes eleccions del 26 de juny , perquè compta amb el millor equip.

Un equip de 16 socialistes i independents entre els quals destaquen els exministres Josep Borrell (absent en l'acte per un viatge), Jordi Sevilla , Margarita Robles i Ángel Gabilondo , a més de l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), Núria Parlon, entre d'altres. < / span>

Una de les darrers fitxatges ha estat el senegalès Luc André Diouf , president de la Federació d'Associacions Africanes a Canàries (FAAC), que serà l'assessor en matèria de immigració

El president del Congrés ha reclamat la importància de la "regeneració per desterrar els corruptes de la vida pública" , recordant que Sánchez representa la transparència. "Altres no poden dir el mateix" , ha deixat anar en referència al PP.