Quantcast

Mor un jove al caure d'un 5è pis després del seu comiat de solter

Un jove de 34 anys i natural de Madrid ha mort aquest diumenge a caure des d'un finestra de la cinquena planta de l'hotel Begoña de Gijón. El jove havia estat celebrant a la nit el seu comiat de solter a la ciutat al costat d'un grup d'amics entre els quals es trobava el seu germà.

Segons han informat fonts de la Policia Local, el succés s'ha produït al voltant de les 08.10 hores d'aquest diumenge i els agents que van acudir al lloc dels fets van atribuir en un primer moment la mort a un suïcidi .

No obstant això, els testimonis recollits entre els amics que el van acompanyar en la seva nit de celebració i que van passar la nit al mateix hotel, han portat la policia a pensar que el sinistre es va produir per un accident.

El germà del mort es troba ingressat en un centre hospitalari de Gijón per un atac d'ansietat , segons informa El Comerç.

El mateix mitjà apunta que el mort podria estar parlant per telèfon en el moment de la caiguda, ja que al costat del cos es va trobar el telèfon mòbil.