Quantcast

Yoli, de GH15, revela com es sencer del seu embaràs

Yoli i Jonathan , concursants de 'Gran Hermano 15', van esdevenir l'any passat en pares d'una nena. Valeria va venir al món fa set mesos i, tot i que la notícia de l'embaràs murri per sorpresa fins i tot a la parella, tots dos ho van viure amb molta il·lusió.

La parella va protagonitzar un estrany romanç dins de la casa de Guadalix, però a la seva sortida ella i Jonathan van voler intentar-ho. No portaven ni un mes de festeig quan Yoli es va quedar embarassada.

Ara, la jove ha volgut compartir amb tots els seus seguidors a les xarxes socials tots els secrets de la seva sobtada embaràs i de les seves mesos de gestació.

Més que un descuit, la concepció de Valeria es va deure a un fals mite que rondava pel cap de la concursant de 'Gran Hermano'. Yoli compte que " va ser sortir de la casa i quedar-me embarassada. Anem a veure, us comento … ¿Això que no et pots quedar embarassada amb la regla? És un mite dels bons! < / strong> Jo justament vaig sortir de la casa amb la regla i, bé, `chiscotee' … Això no és un mètode anticonceptiu per a res. Nois, noies, no penseu que amb la regla no passa res, perquè sí que passa , aquest és el meu cas! ", adverteix la manxega.

la manxega assegura que va passar de creure en aquest mite a preocupar-te per si estava embarassada de Jonathan, però li semblava normal tenir un retard en el seu període. " Vaig sortir de la casa al desembre, al gener vaig tenir la meva primera falta i la veritat és que no li vaig donar importància perquè jo em pensava que era una cosa normal. De fet, m'ho van advertir, que m'anava a 'desregular'. Ja al febrer jo tenia la 'mosquica' darrere de l'orella. jo pensava: no passarà res, m'han advertit … ", compte.

Aquesta 'mosquica 'darrere de l'orella i la inquietud de Jonathan per saber què passava amb l'organisme de la seva nòvia va provocar que la parella anés a una farmàcia a per un test d'embaràs. " De fet passar ell a la farmàcia perquè jo em moria de la vergonya. Mai en la meva vida havia comprat un test d'embaràs , ni tan sols sabia com s'utilitzava. I, m'ho vaig fer, però una setmana més tard. ho veia i ho deixava. Estava a Albacete amb una de les meves millors amigues i amb Jonathan i al final la meva amiga em va dir "vinga noia, espavila, fes-t'ho ja". Pas al bany amb la meva amiga i aquest és el famós predictor. va ser instantani. va ser tirar el rajolí i aparecerme les dues ratlles. No em va donar temps a més. Jo em descompuse. vaig començar a plorar, vaig començar a bramar, em vaig tirar a terra … Jonathan em va abraçar i em va dir "no et preocupis Yoli ", explica.

Després de confirmar les seves sospites, la parella no tenia clar que fer, portaven poc temps junts i sabien que un nadó els anava canviarà la vida: " Vam estar una setmana fatal perquè en veritat no sabíem molt el que fer. Era una situació nova per a nosaltres. Mai ens havia passat res com això. Et podia canviar moltíssim la vida … De fet, m'ha canviat. Vam estar francament malament perquè teníem una indecisió total i absoluta ".

Així que es van posar en contacte amb una altra companya del reality. " O na de les primera persones que va saber que jo estava embarassada va ser la meva companya de Gran Hermano Loli . Aquesta dona em va dir una frase que realment em va quedar marcada "No facis alguna cosa avui del que et puguis penedir demà" . Em va tocar perquè en veritat tenia raó. Jo sóc molt espiritual per a aquestes coses. Imagina't que dic "No, no vull el nadó" i potser demà no em puc quedar embarassada o el que sigui. A veure, evidentment has de tenir amor, respecte, una base econòmica … Has de pensar-t'ho i meditar-bé. Nosaltres vam decidir anar per endavant i vaig agafar cita en el meu metge de capçalera ", assegura l'ex gran germana.

Van ser moments d'incertesa però que al final han valgut la pena. Ara , la parella gaudeix de la seva petita Valeria i comparteixen els primers mesos de vida de la nena amb tots els seus seguidors. A més, la petita aviat tindrà una prima. El passat cap de setmana una altra parella sortida de 'Gran Hermano 15', Juanma, cosí de Jonathan, i Azahara compartien la notícia del seu embaràs .