Quantcast

Albert Rivera: "Si Ciutadans és decisiu hi haurà Govern"

El president de Ciutadans, Albert Rivera , ha anunciat que si el seu partit és decisiu en la pròximes eleccions generals podran ser claus en la formació d'un Govern central que permeti la regeneració democràtica d'Espanya el pròxim 26 de juny: "Si Ciutadans és decisiu hi haurà Govern", ha dit.

Així ho ha assegurat en la seva intervenció en el Consell General del partit a Barcelona, ??en què es va validar la seva candidatura i la llista del partit a les generals, on va insistir que Ciutadans jugarà un "paper central davant els extremismes" , i ha advertit que van a ser els protagonistes del canvi al país perquè tendiran la mà a l'esquerra ia la dreta .

"Cal una empenta, més escons, més força i que l'aritmètica ens doni la capacitat de ser decisius" , ha dit Rivera, i ha demanat als ciutadans que tinguin en compte l'oportunitat que té davant per escollir el canvi sensat i moderat que ofereix Ciutadans.

el líder de Ciutadans ha assegurat en diverses ocasions que la seva formació és el "partit de la classe mitjana" < / em> i que és la "opció de canvi dels moderats" en les pròximes eleccions. A més, ha cridat a superar els "bàndols" , perquè és possible "un canvi sense vermells ni blaus" , ha destacat.