Quantcast

Maduro ordena mobilitzacions militars sota l'estat d'excepció

El president de Veneçuela, Nicolás Maduro , va decretar aquest divendres el estat d'excepció i emergència econòmica que li donaria "el poder suficient" per a, entre altres assumptes, fer front a un suposat cop d'Estat en contra seva, i els suposats plans de l'expresident colombià Álvaro Uribe d'una intervenció de "exèrcits estrangers" .

Durant la jornada de dissabte, Maduro, va anunciar a més la seva decisió d'ordenar als exercicis militars de la Força Armada veneçolana per preparar-se per "qualsevol escenari" , després d'informar d'uns supòsits plans d'intervenció a l'estranger.

"dissabte que he convocat a exercicis militars nacionals de la Força Armada, del poble, i de la milícies, per preparar davant de qualsevol escenari, perquè està terra és sagrada i hem de fer-la respectar ", va dir el cap d'Estat en un míting amb milers de partidaris en un carrer del centre de Caracas.