Quantcast

Jamala, representant d'Ucraïna, guanya el Festival d'Eurovisió

Jamala , representant de Ucraïna , ha guanyat aquest dissabte el Festival d'Eurovisió 2016 , gràcies al vot del públic. Amb el tema '1944', la representant ucraïnesa ha romàs en segona posició la major part del temps, sempre per sota d'Austràlia, però gràcies a l'televot, va sobrepassar en l'últim instant al representant oceànic.

Malgrat que Rússia ha estat clar favorit en les apostes, finalment ha quedat tercera, per darrere d'Ucraïna, que ha quedat en primera posició, seguit d'Austràlia.

amb el triomf de Jamala, Ucraïna compta amb dos títols del Festival. La primera data de l'any 2004 gràcies a Ruslana i el seu tema 'Wild dances'. Cal tenir en compte que aquest país porta participant a Eurovisió des de l'any 2003.

Per la seva banda, Espanya no va poder passar del 22è lloc amb la interpretació del tema 'Say yay ! ' per part de Barei, que per moments va pujar fins al tercer lloc en les apostes però que no va poder confirmar les expectatives.