Quantcast

El FC Barcelona es proclama campió de Lliga després de guanyar 0-2 al Granada

El Futbol Club Barcelona s'ha proclamat aquest dissabte campió de Lliga després de vèncer 0-2 a l'Estadi Los Cármenes a Granada . L'equip blaugrana depenia de si mateix per aconseguir el títol de lliga en començar la jornada número 38 amb un punt d'avantatge sobre el seu principal rival, el Reial Madrid , en la classificació general.

Luis Suárez ha estat l'encarregat de ficar els dos gols de la victòria, a passis de Jordi Alba i Dani Alves .

el segon gol del uruguaià en aquest partit seria el número 39 durant tot el campionat de Lliga, per la qual cosa es converteix en pitxitxi , per davant de Cristiano Ronaldo, a més de ser el jugador amb més assistències de gol ha donat.

Per la seva banda, el Reial Madrid ha guanyat 0-2 en el seu partit contra el Deportivo de la Corunya a Riazor, encara que no li serveix de res per la victòria del Barça. Al descans Cristiano Ronaldo, l'autor dels dos gols, ha estat substituït per James Rodríguez per una molèstia.