Quantcast

Grava amb el seu mòbil com el seu nuvi la mata d'un tret

Wesley Webb , una dona de 40 anys, va gravar de manera accidental seva mort a mans de la seva parella . La dona va prendre la decisió de tallar amb ell i l'home no s'ho va pensar dues vegades i li va disparar amb una escopeta al pit. Els fills de la víctima estaven presents en l'habitatge i van ser els que van trucar a la policia en escoltar el tret.

La dona estava gravant la conversa que mantenia amb el seu nuvi, Keith Smith , mentre discutien a la sala de la casa. Segons ha publicat USA Today , en la versió en línia, durant la baralla la dona li diu al seu agressor de 43 anys que vol deixar la relació. En la gravació s'escolta a l'home cridar: "Vols gravar-me ara, guineu?" .

Després de disparar a la dona, l'agressor es va disparar a la cara ferint . Els fills de Webb i un altre noi, tots menors de 14 anys, es trobaven a la casa, van baixar de la segona planta i van trucar a la policia. L'enregistrament va seguir fins que els agents van arribar al domicili. L'home és a l'hospital en situació estable.