Quantcast

El maquinista que avisa els passatgers d'un xoc imminent

Aquest accident de tren a Polònia va poder acabar en tragèdia si no fos per la gran actuació del maquinista. L'home no va dubtar ni un segon a deixar el seu lloc a mans del comboi després de comprovar que en les vies hi havia un camió atrapat . El conductor va sortir de la cabina i corrent pels passadissos va advertir als passatgers del perill , evitant així que hi hagués víctimes o ferits greus.

Com pot apreciar-se en les imatges, el maquinista alerta als passatgers i aquests ràpidament es llancen a terra per posar-se a resguard, gràcies a aquesta heroica actuació, no hi ha hagut ferits .

La càmera situada a la cabina també va gravar el moment en què el comboi impacta amb el camió. A causa de la col·lisió, els taulons de la fusta de la carrosseria del camió van rebentar les finestretes del tren.