Quantcast

Mor Miss Susie, la dona més gran del món, als 116 anys

Susannah Mushatt Jones , més coneguda com 'Miss Sussie' , la dona més vella del món, va morir dijous passat als 116 anys d'edat < / strong>, segons ha informat la residència d'avis Vandalia Houses (Brooklyn, Nova York), on la dona residia.

'Miss Susie', nascuda el 6 juliol 1899 en un petit poble de l'estat d'Alabama (Estats Units), va morir al geriàtric en el qual va passar les últimes tres dècades de la seva vida.

Pertanyent a una família de deu fills, va anar a l'escola per a nenes negres i va treballar en el camp després d'acabar la secundària. Més tard es va mudar a Nova York, on va treballar com a mainadera i va tenir un matrimoni que va durar poc temps.

Els secrets de la seva longevitat, segons va explicar ella mateixa en el seu passat aniversari, eren l'amor i la cura de la seva família.

Ara, amb la mort de Jones, el títol de persona més longeva del món queda en mans de la italiana Emma Morano-Martinuzzi, de 116 anys , que es converteix així en la única persona nascuda al segle XIX que segueix viva .

el rècord el té una francesa anomenada Jeanne Louise Calment, que va morir als 122 anys en 1997, va ser la persona més longeva de la història de la qual es té constància.