Quantcast

La quarta edició del Campionat de ciclisme infantil aplega uns cinquanta corredors

Dins de les activitats del ‘Reviu l’Aperitiu 2016’ que organitza el Comú lauredià aquest dissabte ha tingut lloc el Campionat de Ciclisme Infantil en dues categories. La plaça de la Germandat ha estat el centre neuràlgic d’aquest curs que ha reunit una cinquantena de corredors. El president de l’Sprint Club Andorra, Emili Pérez ha destacat que l’objectiu del campionat és fomentar el ciclisme entre els més petits havent consolidat aquesta proposta ja en la seva quarta edició. Precisament, en aquest objectiu entre els més petits, Pérez ha assenyalat que les escoles augmenten el nombre de nens que hi participen. Ha destacat també el bon moment que es viu amb proves com la 'Purito' que espera la participació d’uns 2000 participants.

Aquest campionat s’ha desenvolupat en el marc del ‘Reviu l’aperitiu’ que vol fomentar l’hàbit de fer el vermut i promocionar els establiments de restauració de Sant Julià. La consellera de Turisme de Sant Julià de Lòria, Meritxell Teruel ha destacat que segons els restaurants la iniciativa té un bon funcionament, tot i que considera que encara és aviat per a fer-ne la valoració. Un total de 24 restaurants ofereixen una tapa i un vermut a un preu simbòlic de 3 euros.