Quantcast

MYHYV: Mònica Hoyos, nova pretendienta d'Iván?

Iván no està passant pel seu millor moment en el tron ??de 'Dones i Homes i Viceversa'. L'actitud de les seves noies no li està agradant, pel que l'entrada de Fanny ha donat un motiu al tronista per seguir endavant en el programa de Telecinco per trobar l'amor.

Després de l'arribada de la nova pretendienta, Maite, mare de Sofia i "tronista a funcions ", ha revelat que Iván està molt interessat en Monica Hoyos i que li agradaria molt que li pretengués al programa.

Aquesta confessió ha tret els colors a la nova assessora de l'amor, qui s'ha sentit molt afalagada però ha rebutjat l'oferta. Però només en un primer moment, perquè l'ex de Carlos Lozano s'ha començat a interessar per l'edat del tronista. Ell té 24 anys i ella 39 , "però l'edat no importa" , ha assegurat Iván.

El públic i els ganxos del programa han començat a animar Hoyos perquè tingui una cita amb el tronista. "En vista del que hem viscut aquí, ¿queda adjudicada la cita?" , preguntava Emma García . Però la conductora de 'MYHYV' també s'ha encarregat de deixar-li clar que si tenen una cita passaria a venir com pretendienta, no com a assessora , una cosa que ha fet que la mare de la filla de Lozano deixi en l'aire si tindrà una cita amb ell o no.