Quantcast

La Cerdanya, 13 de maig 2016: PRESÓ PROVISIONAL PELS DOS ACUSATS DE 35 ROBATORIS

El Jutge de Puigcerdà ha decretat l’ingrés a presó provisional dels dos homes detinguts dilluns a l’estació de tren de la capital ceretana com a presumptes autors de 35 robatoris amb força en habitatges de les comarques de Cerdanya i Ripollès. Després de declarar al llarg d’aquest dijous, el jutge ha decidit que entrin a presó a l’espera de que es celebri el judici.

Els dos acusats, de 27 i 41 anys, de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut, utilitzaven la línia de tren R3 per desplaçar-se a les diferents poblacions on cometien els robatoris a la matinada, quan els seus ocupants dormien. En el moment de la detenció, se'ls va localitzar una tenda de campanya, on s’amagaven durant el dia, eines i objectes sostrets en els domicilis.

A Cerdanya, se’ls atribueix una dotzena de robatoris a La Molina, el Vilar d’Urtx i Alp i en només quatre dies. La resta, els haurien comès entre el 30 d’abril i el 5 de maig al Ripollès.