Quantcast

Tamara Falcó confessa que Vargas Llosa li corregia el seu blog

Tamara Falcó ha reaparegut en un photocall després d'un any retirada dels mitjans com a imatge d'una marca de cremes solars. Sense pèls a la llengua i tan espontània com sempre, la 'socialité ' ha contestat a totes les preguntes dels periodistes.

La filla de Carlos Falcó ha parlat sobre el festeig de la seva mare, Isabel Preysler amb Mario Vargas Llosa , i de la relació entre el seu pare i Esther Donya , que s'acaben de convertir en parella de fet.

Sobre la inspecció d'Hisenda a la qual està sent sotmesa Preysler, Tamara opina que no és cap problema, "seria un problema si trobessin alguna cosa que no estigués correcte" . A més, ha assegurat que la foto de la seva mare ballant un tango amb Vargas Llosa és robada. "Li ha molestat que es publiqui perquè és una foto personal però dins del que cap surt ideal així que no es pot queixar", explica.

Dels assumptes sentimentals del seu pare, Falcó compte que a Esther Doñas "la conec de hola i adéu, però d'aquest tema a mi l'únic que em preocupa és que el meu pare sigui feliç. a més, tampoc sé realment en què consisteix ser parella de fet , no ho he estudiat a fons, el meu pare m'ho va explicar però no l'entenc molt bé. de tota manera si el meu pare ha pres aquesta decisió no tinc res a dir ja que no penso jutjar ".

En canvi, sobre Ana Boyer no ha pogut fer cap declaració per exprés desig del seu germana. "Instruccions directes d'Ana Boyer: " No facis cap declaració meva, Tamara Falcó ' ". Dit i fet. Tamara no ha parlat sobre Anna, però si sobre l'herència que va deixar Miguel Boyer . "El que sé és el que em va deixar al meu l'oncle Miquel, uns records meravellosos, el costat material és el costat Boyer i aquí no em puc ficar" .

Falcó també ha volgut parlar sobre la seva nova faceta com a blocaire i és que Tamara ha de sentir privilegiada per tenir un corrector de luxe com el que té. "Com mare estava lligant amb Mario, li vaig donar el meu blog per corregir".

La filla d'Isabel Preysler s'ha atrevit a parlar sobre política. Tamara assegura que "no hi ha cap polític amb el qual em senti totalment identificada. Hi ha coses de Pablo Iglesias que entenc perfectament, amb la qual d'anticorrupció estem tots amb ell" . Però sens dubte, el que més li agrada a la jove del líder d'Podem és la seva cua i el seu cognom.