Quantcast

Dones contra l'estrès, el nou anunci de Campofrío

María Barranco, Carmen Maura i Rossy de Palma han tornat a unir-se 28 anys després de l'estrena de 'Dones a la vora d'un atac de nervis' de Pedro Almodóvar per protagonitzar una campanya de Pavofrío que no pot ser només a ser anunci publicitari de la marca, sinó que arribarà a un local real.

el restaurant madrileny 'la Contrasenya' (carrer de Ponzano 6) ha estat l'escollit per representar 'Deliciosa calma ', una campanya de Campofrío que busca transmetre la idea que cal deixar de banda l'estrès que les dones s'autoimposen constantment en la seva rutina, així com el consum d'embotit de gall dindi .

Durant els propers 19, 23 i 31 de maig , així com el 7 juny , aquest local només acceptarà dones, les quals podran gaudir dels plats de la xef Susi Díaz , guardonada amb un Estrella Michelin i dos sols, qui transformarà la carta de 'la Clau' amb una sèrie de productes que, segons un estudi de la Universitat de Berkely (Califòrnia), ajuden a alleujar el estiguis, entre ells el gall dindi.

Ràpidament, el vídeo de la campanya s'ha fet viral a les xarxes socials.