Quantcast

El certamen Health 2.0 Europe 2016 conclou amb èxit de participació

El Health 2.0 2016 ha tancat amb èxit de participació, amb assistents i ponents dels cinc continents.

Health 2.0 Europe 2 016 és la major trobada europeu en salut digital organitzat en col·laboració amb el Mobail World Capital Barcelona, ??Biocat i l'Agència de qualitat i avaluació sanitàries de Catalunya.

Durant tres dies 120 ponents han compartit i debatut les últimes novetats i tendències i la seva visió i experiència en l'adopció de solucions digitals en el sistema de salut. S'han presentat 52 donem i 42 inversors han assistit per buscar noves start-ups amb propostes pioneres i innovadores.

Mediktor, una aplicació espanyola, fa cin at el premi del fòrum de inversió davant més de 42 inversors .

Durant l'any passeu o la innovació en salut digital, només als Estats Units, va mobilitzar 4.800 milions de dòlars en financiació n .

En aquesta edició de Health 2.0 Europe 2016 han participat més de 500 professionals inscrits i s'han incorporat ponents que han ofert enfocaments innovadors que integren el punt de vista dels consumidors dels serveis de salut així com < strong> la seva implicació i empoderament.

el director del certamen, Pascal Lardier, ha subratllat que les companyies asseguradores estan cada vegada més involucrades i el reemborsament de l es aplicacions de salut ja és una realitat.

Segons Lardier els usuaris i els p rofessionals estan incorporant les aplicacions de salut a la pràctica clínica i, a més, la societat ha obert el seu mentalitat per esdevenir consumidor de salut.

Health 2.0 constata que ha i un canvi de tendència en el sector amb les noves tendències de salut 2.0 que arriben al mercat. < / strong>

el certamen ha vaig aconseguir do fomentar l'intercanvi i el debat entre tots els actors del sistema, els metges, els pacients, la indústria farm acéutica, la infermeria, les companyies asseguradores i els emprenedors.