Quantcast

L'incendi del cementiri de pneumàtics de Seseña podria ser intencionat

Durant la matinada d'aquest divendres s'ha registrat un incendi al cementiri de pneumàtics de la localitat de Seseña , situada entre les províncies de Toledo a Madrid, provocant una gran núvol de fum negre . Segons les últimes informacions, l'incendi hauria arrasat el 80% de el terreny i tot apunta que el foc ha estat intencionat .

En un primer moment, la Guàrdia Civil ha situat el foto de l'incendi al terme municipal de Valdemoro, però la direcció del vent ha fet que les conseqüències del foc estiguin sent alarmants a la província de Toledo.

la Comunitat de Castella-la Manxa ha elevat al 2 el nivell d'alerta per permetre la intervenció de la Unitat Militar d'Emergències (UME) i d'hidroavions del Ministeri d'Agricultura.

en aquests moments, els treballs d'extinció se centren en perimetrar l'incendi amb l'objectiu que no superi l'abocador de pneumàtics.

Afortunadament, no s'han registrat danys en habitatge ni ferits, però la intensa fumera negra , que es pot veure des del centre de Madrid, és el principal problema per la població .

el Govern de Castella-la Manxa, que calcula que el foc pot trigar més d'una setmana a quedar extingit .

Es tracta del cementiri de pneumàtics més més gran dels quinze que encara hi ha a Espanya i actualment albergava al voltant de cinc milions de rodes, gairebé 100.000 tones.