Quantcast

Julia Roberts, descalça a la catifa vermella de Cannes

Les 'celebrities' ens tenen acostumats a lluir vestidazos d'escàndol ia recórrer les catifes vermelles pujades a uns cops de taló d'altures vertiginoses. No obstant això, Julia Roberts ens ha deixat a tots completament bocabadats en passar per Canes sense sabates.

L'oscaritzada actriu va passar per la catifa vermella del festival de cinema descalça , i la seva imatge està donant la volta al món.

Roberts, que va lluir un espectacular vestit negre i un bonic collaret de maragda al coll, va optar per desfer-se de les seves sabates per desfilar per l'escalinata de 24 graons abans d'arribar al Gran Teatre Lumière. Tot i que aquesta no és la primera vegada que Julia Roberts es deixa el glamour a un costat i es passeja descalça davant els mitjans, en aquesta ocasió el seu gest s'ha fet viral. A més, està sent molt comentat … D'una banda hi ha els que diuen que es tracta d'una pura estratègia de màrqueting, altres defensen que és normal que l'actriu tingués mal de peus.

Sigui com sigui, el que és segur és que Julia Roberts va acaparar totes les mirades abans de l'estrena de la pel·lícula 'Money Monster'.