Quantcast

Måns Zelmerlöw la fa grossa amb un nu integral a Eurovisió

Måns Zelmerlöw , el flamant guanyador de la passada edició de Eurovisió , és un dels que més va donar que parlar durant la segona semifinal d'Eurovisió que es va emetre ahir. És el presentador del festival aquest any a Estocolm i va decidir aparèixer darrere de la seva companya gairebé com Déu li va portar al món.

El cantant va sorprendre de sobte amb un nu integral, tapant només amb un llop de peluix, simulant al representant de Bielorússia, que encara no ha passat a la final de Eurovisió , ha deixat una de les actuacions més divertides amb llops, nus i hologrames.

That Moment when @ manszelmerlow shows up naked on stage. #Eurovision pic.twitter.com/ tqL9vHe3TM

& mdash; Eurovision (@Eurovision) 12 maig 2016

Els eurofans es van tornar bojos amb el tord nu de Zelmerlöw i va ser d'allò més comentat de la segona semifinal, de la qual van sortir la resta de participants, entre els quals Ucraïna i Austràlia parteixen com a grans favorits.