Quantcast

Troba un ratolí surant a l'ampolla de refresc

L'avi, anomenat John Greus, de Texas (EUA), va denunciar el succeït a Facebook amb diverses fotografies on es pot veure, segons informa Excelsior, a rosegador complet a l'interior de l'envàs de plàstic . Compte Greus que va trobar el ratolí mort dins d'una ampolla de Dr. Pepper que el seu nét, de tres anys d'edat, havia consumit: "No hi ha res com veure el teu nét beure mitjana Dr Pepper només per trobar un rat morta surant a l'ampolla ".

Quina va ser la resposta de la marca tal denúncia? Dr Pepper Snapple Group va respondre amb una declaració dient que "és pràcticament impossible que qualsevol objecte estrany entri qualsevol recipient durant el procés d'embotellament ". En el comunicat enviat als mitjans locals, el grup va afegir: "No hi ha res més important per a nosaltres que la seguretat i el benestar dels nostres consumidors".

La respuestadel consumidor indignat va ser molt clara. La seva preocupació, com no podia ser d'altra manera, la salut del seu nét: "Què passa si el meu nét va beure verí o malaltia? Això ho vam comprar a Galveston amb Broadway . Compte amb aquesta gent ". La família de Greus va anar al pediatre per a realitzar una revisió al petit Kayden, a qui se li han pres mostres de sang i orina. La família, en l'actualitat, està en espera dels resultats. Volien tenir les seves pròpies proves mèdiques abans d'enviar l'ampolla de Dr Pepper al fabricant, que realitzarà la investigació pertinent dels seus processos.

I és que segons l'esmentada empresa, "els controls que tenim a les instal·lacions de producció fan pràcticament impossible que qualsevol objecte estrany entri qualsevol recipient durant el procés d'embotellat. Tots els nostres contenidors entren en els nostres magatzems coberts. Res entra o surt. i en el procés d'ompliment, aquests envasos es renten i aclareixen. Després es tapen de manera hermètica ".