Quantcast

'Supervivientes': La bronca de Jorge Javier a Suso tras robar un chicle

Les coses al 'Supervivientes' estan que cremen, ja que la fam està fent clara efecte en els concursants. Durant la gala d'aquest dijous, es va viure un moment de tensió just després del joc de líder, en el qual Suso es va agafar un bon cabreig.

Després de disputar-, els concursants van tornar a les seves respectives illes, amb Carla (Equip Foc) i Yola Berrocal (Equip Aigua) com les afortunades que van aconseguir el collaret de líder. Com dèiem, Suso es va enfadar i va perdre els papers després de la prova , ja que es va quedar molt a prop de guanyar però no ho va aconseguir.

Això va provocar que durant el camí de tornada Suso reaccionés de manera desmesurada amb alguns redactors i inspectors del programa. I és que, segons es va demostrar en unes imatges, Suso havia robat alguna cosa i quan els inspectors i redactors li van demanar que buidés el seu sac a la platja per registrar les seves coses.

Aquesta exigència no va agradar gaire a l'ex 'gran germà', que va deixar anar de males maneres el sac davant d'una de les treballadores del programa. A l'buidar-lo, van comprovar que el que Suso havia robat era un xiclet, una cosa que li va servir per endur-se una bona bronca per part de Jorge Javier Vázquez.

"Has tingut un gest de fatxenderia buidant el teu farcell davant d'una persona que estava treballant. És humiliant. Lloo a la meva companya perquè va mantenir l'educació, però és que em toca a mi i et munto un pollastre …. Llençar el contingut amb aquest desdeny quan hi ha un equip treballant perquè tots vosaltres estigueu ben cuidats i atesos … Aneu al concurs de forma voluntària. aquest gest em sembla d'una xuleria … esperava que vas demanar perdó ", li va retreure Jorge Javier Vázquez.

En això moment, Suso tracte de demanar disculpes però el presentador li va demanar que callés perquè si no "anava a ser pitjor". El català es va justificar assegurant que "venia de perdre un joc i estava cabrejat".