Quantcast

Cancel·len la sèrie 'Castle', després de vuit temporades

No hi haurà nous episodis de 'Castle' des del proper 16 de maig, últim dia d'emissió de la popular sèrie televisiva als EUA I l drama policial protagonitzat per Nathan Fillion acaba amb la seva vuitena temporada , segons ha confirmat la cadena ABC.

La sèrie havia confirmat fa dies la marxa de la seva coprotagonista, Stana Katic després de diverses setmanes de rumors i de negociacions entre la cadena i els actors. La producció havia decidit reduir costos prescindint a part del repartiment, com la coprotagonista de la sèrie Stana Katic, Becket en la ficció. No obstant això, en els dies passats la resta del repartiment -inclòs el protagonista, Nathan Fillion- havia renovat el seu contracte amb vista a produir una possible novena temporada més curta que pogués posar punt final a la sèrie . No obstant això, la cadena ha optat per no seguir endavant amb la sèrie sense el seu coprotagonista.

Cal advertir que la sèrie havia gravat dos finals per a la vuitena temporada , capítol que s'emetrà als Estats Units el proper 16 de maig: un final per si la sèrie acabava definitivament -com així ocurrirá- i un altre si continuava però sense Kate Becket.

Després de la confirmació de la sortida de Stana Katic de la sèrie, molts dels seguidors de la ficció havien demanat a la cadena que la sèrie no continués sense.