Quantcast

Els increïbles beneficis de menjar cactus

-

1
Anem a reconèixer-… De primeres, la idea de menjar-se un cactus no li resulta agradable a ningú.

Anem a reconèixer-… De primeres, la idea de menjar-se un cactus no li resulta agradable a ningú. Com anem a portar-nos això a la boca amb la de punxes que té ?, deuen pensar molts. No obstant això, et sorprendrà saber la quantitat de beneficis que té. Redueix l'efecte de la ressaca Tots hem experimentat la terrible sensació de despertar-se amb ressaca després d'una llarga nit de festa de la qual és possible que a més no recordis ni la meitat de les coses, oi? Per combatre-la, segur que has provat milers de coses, però si mai t'ha funcionat res, encara pots explorar noves opcions … Sabies que menjar cactus és bo per a la ressaca? Una investigació de realitzada per el Tulane Health Sciences Center de Nova Orleans assegura que aquest aliment ajuda a reduir els símptomes de la ressaca, i fins i tot pot evitar que la patim. Però perquè sigui efectiu cal prendre-ho al voltant de cinc hores abans de beure. Menjar cactus, o consumir el seu extracte, és beneficiós en aquest sentit gràcies a les altes quantitats de vitamines C, E i A, ferro i calci que conté. A més, el cactus ens ajuda a reduir la inflamació corporal, cosa que podem experimentar quan ens vam passar amb l'alcohol.

Atrás