Quantcast

La Cerdanya, 12 de maig 2016: OCUPACIÓ DEL 80% PEL PONT DE LA SEGONA PASQUA

Els hotelers de la comarca preveuen assolir un bon nivell d’ocupació pel pont de la segona Pasqua, ja que dilluns és festiu a Catalunya i, també, a Andorra i França. Tot i que encara falten per comptabilitzar les reserves d’última hora, dissabte i diumenge a la nit seria quan més pernoctacions es produirien, situant l’ocupació al 80%, mentre que divendres i diumenge les xifres són més moderades.

Un cop finalitzada la temporada d’esquí, el principal reclam turístics del Pirineu són les activitats a l’aire lliure, com ara el senderisme, les excursions a cavall o les passejades en bicicleta.

La majoria dels visitants que passaran aquest pont a Cerdanya són parelles joves amb fills petits i parelles sènior, provinents de diferents punts de Catalunya.

Per tal d’atraure turistes a la comarca durant aquesta època tradicionalment amb menys afluència de visitants, el Patronat de Turisme de Cerdanya ha impulsat dues noves iniciatives: el Cerdanya 19 i el Cerdanya Happy Walking. La primera tindrà lloc els dies 3,4 i 5 de juny i consisteix en que els allotjaments, restaurants i comerços oferiran els seus productes i serveis a 19 euros. La segona es farà del 8 al 12 de juny i combinarà nou rutes de senderisme amb tasts de productes.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIDAL, PORTAVEU ASSOCIACIÓ HOTELERS CERDANYA