Quantcast

Les novetats de l'estat de salut de Michael Schumacher

Les novetats de l'estat de salut de Michael Schumacher es van coneixent amb comptagotes i, per desgràcia, mai són del tot esperançadores. Durant l'última setmana han estat molts els rumors que apuntaven que el pilot alemany podria estar presentant signes de millora, mentre que en altres mitjans s'indicava tot el contrari es posaven en el pitjor.

Ara, el 'NesEveryday' ha publicat que Schumacher està en el vostre casa de Suïssa al costat del llac de Ginebra, amb un equip mèdic de 15 persones a la seva disposició, que fan tot el possible perquè es recuperi.

També apunten que, tot i que no pot ni caminar ni parlar, ja li treuen a passejar pel jardí en cadira de rodes . Per aquest motiu, i per intentar garantir la seva privacitat, s'han instal·lat una mena de botigues al voltant dels murs de casa seva.

Com dèiem, estan són les últimes novetats de l'estat de salut de Schumacher , però en els últims dies s'han publicat moltes coses al respecte. Fa uns dies un neurocirurgià ha assegurat a 'The Daily Express' que l'alemany "necessita un miracle per seguir viu" , ja que els progressos "són dolorosament lents" i "no hi ha cap senyal a l'horitzó".

Des de fa dos anys i mig que el set vegades campió del món de Fórmula 1 , les novetats sobre el seu estat de salut s'han portat amb molt secretisme per part de la seva família, pel que no han estat poques especulacions al respecte.