Quantcast

La febre de la jaqueta groga de Zara

El món de la moda està molt boig. Fa anys es portava tenir un tractor groc i ara una jaqueta groga cridanera de 'cuir' que no està passant desapercebuda a Espanya. Moltes són les dones que han passat per Zara i s'han deixat conquerir per aquesta xucla que s'ha tornat viral a les xarxes socials fins a tal que ja compta amb una pàgina a Facebook anomenada 'Víctimes de la jaqueta groga de Zara' a la pengen fotos fetes amb el mòbil a noies que passejaven amb ella pel carrer, a més d'una compte a Instagram amb la mateixa finalitat.

Hi apareixen al carrer com espores i ja compten amb els seus propis acudits i 'haters' farts de trobar-se amb noies modernes que vesteixen amb aquesta cridanera jaqueta . Moderna de Poble els va dedicar una il·lustració en què va escriure "estimades preses de la moda, recullin els seus uniformes al Inditex més proper" .

No hi ha ningú que no sàpiga reconèixer la caçadora groga quan la veu pel carrer, és tot un èxit i gairebé està esgotada en moltes botigues de la geografia espanyola. És perfecta per a les temporades en què ni et congeles ni et nanses, aquelles en què els colors vius criden al teu armari i el seu preu és de 39,95 euros .

No obstant això, el color no és el groc , és més mostassa i també es pot trobar a blau claret , o blau cel, per no anar com la resta i innovar una mica. La veritat és que la jaqueta és molt original, tot i que s'està propagant com un virus ia aquest pas anem a semblar clons. Tot un fenomen que segur que ens trobarem més d'una vegada al dia si passegem per alguna universitat o per llocs modernets i hipsters.