Quantcast

La plantilla del Barça ingressarà 18 milions d'euros per guanyar la lliga

El Granada podria estar p rimat per guanyar aquest dissabte el Barça o, en el mateix cas, per empatar i arrabassar la lliga als catalans sempr i i quan el Reial Madrid venci a Riazor el Deportivo.

Són les primes a tercer s per guanyar que tenen un origen ca si ancestral en la història del futbol estatal.

la major quantitat de diners que es mourà aquest cap de setmana no és procedent d'aquests maletins que estimulen el rendiment sinó de les arques del FC Barcelona que s'embutxacarà 18 milions d'euros a la plantilla professional si s'aconsegueix el títol de lliga.

< p> els 18 milions d'euros el seu rgen de sumar les xifres que la directiva va estipular en cada contracte dels jugadors barcelonistes. Amb la directiv al fet que presideix Josep Maria Bartomeu la plantilla blaugrana té tancades les primeres, els incentius, per títols en els seus contractes.

El club ja coneix quin és l a reserva que destina per a aquests premis i aquests van ser el motiu que la temporada passada, amb la consecució n del triplet, el deute del club amb les entitats bancàries augmentés en lloc de reduir-se com havia passat en els últims anys.

Les quantitats varien en funció de la categoria salarial en la qual està ubicat cada un dels jugadors. Messi i Neymar tenen una prima que ronda el milió d'euros per aconseguir el títol de lliga.

Els jugadors de la segona categoria salarial, Suárez, Piqué, Alves i Iniesta rebran 650.000 euros i progressivament aquest incentiu es redueix fins als 300.000 euros per als suplents o els jugadors que solen tenir un paper testimon ial a la plantilla.

es dóna la circumstància que un jugador com el brasiler Douglas, que no ha jugat ni un minut a la competició de lliga, pot i mbolsarse una bona quantitat de diners només per pertànyer al primer equip català.

En cas de conquerir la Co Copa del Rei la plantilla ingressarà 7 milions d'euros. Sumats als 18 milions d'euros per guanyar el Granada arrodoneixen la xifra de 25 milions d'euros, més d'un milió d'euros per jugador si el repartiment fos exacte entre els 24 components de la plantilla, per vèncer en els dos compromisos que tanquen la temporada i asseguren el doblet.

Si es haguera era aconseguit el triplet el premi s'hagués multiplicat per dos. Alguns jugadors haurien guanyat 2 milions d'euros.