Quantcast

Va néixer amb el cap a l'inrevés i ha publicat un llibre parell explicar-ho

Claudi, que avui té 40 anys, té malalties que fan que els seus braços i les seves cames estiguin greument deformats i no li siguin aptes per desenvolupar-se en la vida diària. Els seus problemes començar des que va venir al món. En aquest llavors li asseguraven que anava a morir. "La gent va començar a dir-me que el nadó havia de morir perquè amb prou feines podia respirar quan va néixer. Alguns em deien que no li donés de menjar, ja que em moriria" , explica la seva mare.

Avui, ja convertit en home, després d'haver acabats seu estudis, ha publicat el llibre 'el món està contra direcció' que serà il·lustrat pel famós artista japonès, Yasuyoshi Chiba.

Per Vieira de Oliveira dur a terme tasques tan simples com canviar de canal o menjar resulten gairebé impossibles. I és que, aquest home de 37 anys compta amb diverses malalties que fan que els seus braços i les seves cames estiguin greument deformats. No obstant això, pel que realment ha saltat a la fama aquest brasiler és per haver nascut amb el coll tan doblegat cap enrere que el seu cap queda suspesa cap per avall sobre l'esquena.