Quantcast

Jenny deixa 'MYHYV' per un jugador de l'Atlètic de Madrid

La marxa de Jenny de 'Dones i homes i viceversa' ha deixat commocionada a l'audiència ia la família del programa de Telecinco. Segons ha publicat 'Blasting News', la pretendienta, que va abandonar el tron ??de Pagès per sorpresa , tindria fos una relació amb un noi.

No és una cosa estranya que pretendentes o tronistas abandonin 'MYHYV' per tenir rolletes fora del plató però és que el de Jenny no és una història qualsevol. La informació de 'Blasting News', que ha confirmat Rafa Mora en una confidència, podria estar sortint amb un famós jugador de Primera Divisió.

Pel que sembla, Jenny i el futbolista, amb el qual comparteix representant, van ser enxampats fa uns dies a la nit madrilenya i anant a dormir junts. De moment no hi ha nom del jugador en qüestió que surt amb l'ex pretendienta de 'MYHYV' tot i que sí és oficial que juga a l'Atlètic de Madrid i que té núvia, a la qual estaria sent infidel.

Jenny ha volgut donar explicacions del que ha passat en el programa i ha confessat que únicament són amics i que és fals tot el que es diu sobre ella. Això sí, sempre amb un somriure a la boca i dient que Rafa Mora mentia a acusar-la de sortir "amb un esportista d'elit".

A les xarxes socials, diverses tuiteres apunten la possibilitat que el jugador de Atlètic de Madrid que s'hagi enamorat a Jenny sigui Theo Hernández, defensa central i en plantilla del primer equip des de fa uns mesos a les ordres del Cholo Simeone. Això sí, no està confirmat que sigui ell. Són simples rumors dels i les tuiter @ s …

per a tots els que esteu preguntant: Jenny la de #myhyv aquesta amb Theo Hernández, jugador de el Atletico de Madrid. < / p> & mdash; maria & # 10024; (@ATMariaBros) 11 maig 2016

Per a tots els que esteu preguntant: Jenny la de #myhyv aquesta amb Theo Hernández , jugador de el Atletico de Madrid.

& mdash; maria & # 10024; (@ATMariaBros) 11 maig 2016