Quantcast

Mor l'actriu mexicana Toñita Castro als 63 anys

La actriu Toñita Castro ha mort als 63 anys d'edat, després d'una llarga batalla contra el càncer. Tot i que la mexicana va morir el passat 8 de maig, la notícia no ha sortit a la llum fins aquest dia 12.

Toñita Castro tenia una àmplia trajectòria professional a l'esquena. La vam poder veure en la sèrie 'Go On' , protagonitzada per Matthew Perry i estrenada per la NBC el 2015 (encara que va ser cancel·lada després d'una temporada). Recentment també va aparèixer a 'Life in Pieces' i 'The Grinder', dues sèries estrenades aquest any.

Però a més, l'actriu ha aparegut en sèries tan populars com 'Glee', 'Dexter' o 'Dos Homes i Mitjà'.

En els últims mesos Toñita Castro ha protagonitzat una dura lluita contra el càncer. I la resta de la seva vida tampoc va ser precisament fàcil … Va arribar als EUA des de Mèxic després de la mort del seu pare a la fi dels 70. Durant un temps va haver de treballar netejant cases, fins que va poder demostrar que tenia talent per al món de la televisió.

Abans de començar en el món de la interpretació en l'any 2005, Toñita Castro va compaginar la ràdio i els gags en televisió.