Quantcast

Troben amb vida els espanyols desapareguts a Malàisia

Marta Miguel i David Hernández, els dos espanyols desapareguts fa 11 dies davant de l'illa de Borneo (Malàisia), han estat trobats amb vida pels equips de rescat a bord d'un vaixell rumb a Vietnam, segons confirmen fonts properes a els familiars.

"eLS hAN TROBAT !!!! Un vaixell pesquer que va cap a Vietnam !!! Estem molt agraïts al Senyor ia tots vosaltres", és el missatge que els familiars han difós entre els seus amics i afins, i al qual ha tingut accés El Confidencial. "Estan bé !!!".

El navili en què viatjaven al costat d'altres dos ocupants -un ciutadà d'origen xinès i una altra Malàisia- va desaparèixer quan recorria el trajecte entre l'illa de Balambangan i el districte de Kudat. Pel que sembla, va poder ser degut a un problema en un dels motors Yamaha.

Segons uns pescadors que van assegurar veure el pot, van afirmar que es va enredar en les seves xarxes, i només van poder rescatar un motor auxiliar .