Quantcast

Sèries en les que hi va haver sexe entre els actors

-

1
La línia que separa la realitat de la ficció no sempre és fàcil de traçar. Els actors que durant an

La línia que separa la realitat de la ficció no sempre és fàcil de traçar. Els actors que durant anys s'embarquen en una d'aquestes sèries on els embolics entre uns i altres són el pa nostre de cada dia sovint acaben al llit a la vida real. La propensió sembla més gran quan a més es tracta de sèries d'adolescents. I és que, ja se sap, el factor hormonal … Les declaracions d'Úrsula Corberó al web d'AISGE (Artistes Intèrprets Societat de Gestió) han destapat tot el que succeïa després de les càmeres de la popular sèrie de televisió Física o Química. Moltes vegades no ens assabentem; però la veritat és que Úrsula Corberó no ha estat l'única a confessar el 'folleteo' de la sèries. FoQ: Segons va confessar durant l'entrevista la gravació de la sèrie d'Antena 3 va ser la seva millor època. «Van ser quatre anys de molta eclosió emocional: deu joves guapos, amb treball, diners, fama, imagini». I dóna detalls concrets sobre com eren els seus caps de setmana: «Els caps de setmana llogàvem una casa a Segòvia i Javi Calvo es disfressava de botons i ens escrivia històries de por. Després follábamos tots amb tots i ningú s'enfadava. Hi havia molta empatia «.

Atrás