Quantcast

Agredeixen la directora de 'El Jueves' després d'una portada contra els neonazis

La d irectora d' 'El Jueves' , Mayte Quílez , ha estat agredida aquest dimecres a les portes de casa a Barcelona. L'autor de l'agressió ha estat un encaputxat que, després de clavar un cop de puny a la cara, ha fugit.

L'incident ha tingut lloc quan Quílez tornava de fer fúting, segons ha informat El Nacional. La directora de la revista satírica ha presentat una denúncia aquest mig dia davant els Mossos d'Esquadra.

L'agressió a Quílez ha tingut lloc just un dia després que sortís a la llum l'últim número d' 'El Jueves' . Sota el títol 'Plaga de neonazis' , critiquen el creixement de la ultradreta a Europa.

A la il·lustració de la portada es pot veure a una mare amb el seu fill davant d'una manifestació de neonazis. Ell li pregunta "per què són calbs tots aquests senyors? Tenen càncer?", Al que la seva mare respon que "tant de bo".

La portada d'aquest número ha generat molta controvèrsia en les xarxes socials. Des del compte de Twitter de la revista satírica es va compartir amb la següent PD: "Si ets nazi i et sents ofès, ens la pela. Remember Stalingrad".

A Facebook, al costat de la imatge de la portada d' 'El Jueves' apareixia el següent text: "Si és vostè nazi, imbècil perdut i / o votant de VOX i se sent ofès pel contingut de la nostra portada, envieu les vostres reclamacions al següent contacte: [email protected] ".