Quantcast

Agafa en braços un nan pensant que era un nen

La model i baronessa britànica Michelle Mone ha protagonitzat un moment de 'terra trágame' durant unes conferències a Vietnam que s'ha acabat fent viral. I és que, resulta que Mone va alçar en braços a un nan de 22 anys pensant que es tractava d'un nen.

Michelle Mone, que a més és fundadora d'una firma de llenceria, estava enmig d'una presentació a la qual van acudir ni més ni menys que 3.000 persones < / strong> que quan es van adonar de la confusió no van dubtar a riure i burlar-se, mentre ella li feia carantoines i li donava abraçades.

A més, per si la situació no fos ja prou compromesa, Mone va haver d'escoltar com una de les veus que provenien del públic li deia: "Bájalo, és el meu marit".

Nguyen Tan Phat, que pateix nanisme, havia pujat a l'escenari per donar-li un ram de flors, però segur que no s'esperava que acabaria en braços de la model. Sort que ella s'ha pres la situació amb humor, i després de demanar disculpes no va dubtar a explicar l'anècdota a Twitter, amb imatges incloses.

Most embarrassing moment.Speaking in Vietnam to 3,000 people, thought this was a 6 year old, Picked him up, he 'sa MAN & # 128.584; pic.twitter.com/VqNR86dsUi

& mdash; Lady Mone (@MichelleMone) 7 maig 2016