Quantcast

Anna Gabriel, diputada de la CUP, a favor de tenir fills "en comú i en col·lectiu"

Sense cap dubte, el de Anna Gabrie l s'ha convertit en un dels noms propis del dia. Es tracta d'una diputada de la CUP que, després de donar a conèixer el seu concepte de la maternitat i la família ha aconseguit incendiar les xarxes socials.

Gabriel, que a més de diputada és educadora social, ha defensat tenir fills "en comú i en col·lectiu" , perquè els "eduqui la tribu" . Així ho ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio que s'emetrà aquest dissabte, però de la qual ja es pot gaudir d'un avanç a Twitter.

La diputada de la CUP ha assegurat que el model de "família nuclear" que hi ha a la cultura occidental és "pobre" < / strong> i resulta poc enriquidor per als nens. Aquest model "tendeix a convertir les persones, als nens i nenes, en molt conservadors: vols el millor per als teus, que són molt pocs, dos o tres, i s'entra en una lògica perversa" , ha explicat.

D'aquesta manera, Anna Gabriel ha confessat que prefereix una criança "en comú", en què "són fills teus els que has parit tu, i la resta".

. @AnnaGaSabate : Si pogues formar part d' 'un grup que decidiu Tenir Dos fills en comú em satisfaria la idea " @cupnacional https://t.co/8OIKIqdTrS

& mdash ; El suplement (@elsuplement) 10 maig 2016