Quantcast

Troben ADN humà i de rata en hamburgueses

Els frankfurts i les hamburgueses han estat generalment criticats per molta gent. Sempre hi ha hagut dubtes sobre certs productes que conté el menjar ràpid. La polèmica engreixa amb el típic menjar nord-americana després que Clear Labs, una empresa dels Estats Units que es dedica a realitzar diferents proves en els aliments, hagi detectat que hi ha restes d'ADN humà i de rat en algunes hamburgueses .

Les proves van començar a Los Angeles amb un anàlisi genòmica a 258 mostres d'hamburgueses congelades, hamburgueses vegetarianes, hamburgueses de menjar ràpid i de carn mòlta. Els resultats són, si més no, curiosos.

Gairebé un 14% dels productes tenien problemes d'higiene i / o contaminació amb patògens. Poc més del 4% de les mostres disposaven d'ADN de patògens, que poden causar gastroenteritis, per exemple. 12 hamburgueses superaven les calories anunciades per més de 100. Es va comprovar que 14 dels ingredients que s'anunciava a les hamburgueses, realment no eren a la carn.

En l'anàlisi es va detectar ADN humà en una hamburguesa vegetariana congelada, i ADN de rata en tres de les mostres que van seleccionar aleatòriament. De primeres, és una cosa que sorprèn i pot arribar a espantar a molta gent, però en l'estudi diuen que "no és estrany trobar ADN humà o de rata en els aliments" . També van assenyalar que encara que al principi pugui resultar una mica "desagradable", és molt improbable que ADN humà o de rata arribi a causar danys a la salut dels consumidors.