Quantcast

WhatsApp llança la seva aplicació per a Windows i Mac

Sembla que WhatsApp ha apostat per donar el salt definitiu del mòbil a l'ordinador. I és que, tot i que des del passat 2015 es pot usar la 'app' de missatgeria instantània des de qualsevol navegador (WhatsApp web), ara han anat un pas més enllà, llançant una aplicació d'escriptori per a Windows i per a Mac.

per descomptat, el d'estar pendent del mòbil per veure si et escriuen mentre estàs fent servir l'ordinador resulta una mica avorrit. Per això, segur que a més d'un li alegra saber aquesta notícia.

"Així com WhatsApp web, la nostra aplicació d'escriptori és simplement una extensió del teu telèfon mòbil. L'aplicació reflecteix les converses i / o missatges que estan al teu telèfon ", ha explicat la companyia a través d'un comunicat que es pot llegir al seu bloc.

L'aplicació de WhatsApp per a ordinadors és "una nova manera per mantenir-te comunicat en qualsevol moment i en qualsevol lloc utilitzant el teu telèfon o ordinador des de la comoditat de casa teva o en el teu treball ", expliquen.

Amb l'aplicació de WhatsApp per Windows i Mac permet als usuaris no només xatejar amb els seus contactes , sinó també gravar missatges de veu i enviar fotos preses amb la càmera de l'ordinador.

Per instal·lar la 'app' has d'entrar a la pàgina web de WhatsApp i triar la versió per a Windows o per Mac. A més, cal que en el teu Smartphone tinguis instal·lada l'última versió de l'aplicació. En el teu ordinador has de tenir un sistema operatiu Mac OS X 10.9 , i en el cas de Windows a partir de l'8.