Quantcast

Vall Banc ja està en marxa

Un cop s'ha posat en marxa Vall Banc, els clients lícits de BPA ja poden començar a operar amb certa normalitat. Tot i això, tal com es va anunciar fa unes setmanes per part de l'AREB, tenen un seguit de limitacions, per tal d'evitar que hi hagi una fuga de capitals.

Precisament, en relació a aquestes limitacions, l'AREB ha incorporat un canvi de darrera hora, sense fer gaire soroll. Inicialment, s'havia dit que els clients lícits que tinguessin més de 15.000 euros disposarien d'un compte a Vall Banc amb un 20% dels diners que tenien abans a BPA, fins a un límit de 25.000 euros. En una publicació extraordinària al BOPA, però, aquest dimarts l'AREB ha comunicat que aquest percentatge es redueix fins al 15%. Això vol dir que inicialment, els clients podran disposar de menys diners dels anunciats.

La resta de diners es troben repartits ja en sis dipòsits que aniran vencent mes a mes. Precisament, un altre canvi establert a última hora per l'AREB és que la data del venciment del primer dipòsit no serà als 60 dies, com s'havia dit inicialment, sinó als 30.