Quantcast

Escaldes sense aigua un dia més

Des de l'oposició, Liberals han demanat que davant aquesta situació d'urgència, el Comú prengui decisions, encara que siguin temporals. Així doncs, el comitè parroquial d'Escaldes ha proposat que es porti aigua al dipòsit amb camions o, fins i tot, que es busqui una situació provisional per dur aigua a Escaldes des de la xarxa d'Andorra la Vella.

Des del PS, mentrestant, la consellera Cèlia Vendrell ha lamentat que aquesta situació és fruit de 20 anys d'inoperància de CAPESA i de les majories comunals. També ha tornat a indicar la necessitat de buscar noves captacions.Tant Liberals com Ps han destacat la necessitat que hi hagi canvis a CAPESA.

El conseller liberal, Marc Magallón ha considerat que davant de la magnitud dels problemes que està havent-hi, els màxims responsables de la societat haurien de ser els cònsols. La consellera del PS, mentrestant, creu que el Comú hauria de tenir el 51% de les accions i situar un enginyer al capdavant de la societat, per tal que marqui el camí a seguir.