Quantcast

Kiko Matamoros i Makoke anuncien les seves noces: "Ens vam casar a l'estiu"

Kiko Matamoros i Makoke es casen. Segons informa la revista 'Setmana', el col·laborador de 'Sálvame' ha decidit perdonar la infidelitat del passat de la model i passarà per l'altar per donar-li el < strong> 'sí vull' el proper estiu. "Ens vam casar a l'estiu amb o sense els meus fills", han explicat tots dos a la publicació.

Kiko i Makoke han viatjat fins a la platja de Salvador de Bahia per gaudir d'unes vacances , un lloc idíl·lic perfecte per superar la crisi que han viscut. "Explotem els dos, després de quatre mesos de tensió (…) El nostre passat ens va passar factura, però hem remuntat el sot", confirmaven a la revista 'Setmana'.

A les imatges de 'Setmana' , el col·laborador apareix feliç al costat de Makoke, la qual posada en banyador somrient i oblidant els durs moments que han superat fa poc temps. Cal recordar que Kiko va decidir fa un mes agafar les maletes i deixar l'habitatge en què residien junts per traslladar-se a un hotel. "Era el millor", afirmaven a 'Sálvame'.

De moment, Makoke i Kiko Matamoros tornen a somriure junts. Arribaran a l'estiu sense una altra polèmica pel mig? Caldrà esperar …